Είστε εδώ:Home»Σέρβικος Τουρισμός - Πολιτισμός

Λίγα λόγια για εμάς

Η πύλη www.products-serbian.com δημιουργήθηκε με σκοπό να προωθήσει και να παρουσιάσει τα σέρβικα προϊόντα και υπηρεσίες και με αυτόν τον διαδεδομένο και κυρίαρχο σήμερα τρόπο επικοινωνίας να βοηθήσει την προβολή και το άνοιγμα της σερβικής αγοράς προς τις γειτονικές χώρες και διεθνώς. Πρώτα κλειστή για πολύ χρόνο και μετά επηρεασμένη από μεταβατικές αλλαγές των τελευταίων 15 περίπου χρόνων, αυτή η αγορά σήμερα είναι πλούσια σε δυνατότητες και αξίζει να εξερευνηθεί. Εμείς είδαμε ως ευκαιρία τον ρόλο του μεσολαβητή για την παρουσίαση και τη γνωριμία με ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα της Σερβίας και για την ενίσχυση της οικονομικής επικοινωνίας μεταξύ δημιουργικών και φιλόδοξων επιχειρηματιών.

Οδηγούμενοι από αυτήν την ιδέα, φτιάξαμε μία πλούσια και χρήσιμη πηγή επίκαιρων και έγκυρων πληροφοριών πρωτίστως για τα πεδία της βιομηχανίας, ξεχωρίζοντας τις κατηγορίες: τρόφιμα και ένδυση-υπόδυση, της τεχνολογίας και του τουρισμού, που απευθύνεται κυρίως στους επιχειρηματίες αλλά και στους απλούς χρήστες και καταναλωτές των συγκεκριμένων προϊόντων και υπηρεσιών.

Πρέσβυς - Βιογραφία

Ο Πρέσβυς Ντούσαν Σπάσογιεβιτς

Γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 1974 στο Βελιγράδι. Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου, ενώ έκανε το μεταπτυχιακό του στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE) με θέμα «Η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση μέσα από την περιφερειακή συνεργασία: Ευρωπαϊκή Ένωση και Δυτικά Βαλκάνια».

Μέχρι τα τέλη του 2000 εργαζόταν στο Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών Υποθέσεων, όπου μεταξύ άλλων, ήταν και διευθυντής του Γραφείου του ομοσπονδιακού Υπουργού. Τον Αύγουστο του 2004 τοποθετήθηκε στην θέση του Συμβούλου του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα εξωτερικής πολιτικής. Από τον Μάιο του 2007 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2008 υπήρξε βοηθός του Υπουργού Άμυνας και κατά το διάστημα αυτό τοποθετήθηκε στην θέση του Υφυπουργού για θέματα αμυντικής πολιτικής. Από τις 27 Ιανουαρίου 2011 μέχρι τις 25 Ιουνίου 2013 υπηρέτησε στην θέση του Πρέσβη της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Τουρκική Δημοκρατία.

Από τον Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι τον Νοέμβριο του 2015 εργάσθηκε στον ιδιωτικό τομέα, ως σύμβουλος του γενικού διευθυντή της εταιρείας Tehno-progres d.o.o. στο Βελιγράδι.

Δημοσίευσε αναλυτικά άρθρα με θέμα τις διεθνείς σχέσεις στο εξειδικευμένο περιοδικό «Διεθνής Πολιτική», ενώ τακτικά έγραφε άρθρα για τις ημερήσιες εφημερίδες «Πολίτικα» και «Ντάνας», καθώς και για τα εβδομαδιαία περιοδικά «ΝΙΝ» και «Βρέμε».

Παρασημοφορήθηκε με το «Μετάλλιο Τιμής» από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, καθώς και με το παράσημο του Τάγματος του Αστέρα της Ιταλικής Αλληλεγγύης από τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας το 2009.

Ο Πρέσβης κος Σπασόγιεβιτς είναι συγγραφέας του βιβλίου «Μεταξύ Τουρκίας και Ευρώπης: Σημειώσεις και μαρτυρίες μεταξύ δύο διπλωματικών αποστολών» (Čigoja štampa, Beograd, 2016).

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Μιλάει την αγγλική γλώσσα και σε ικανοποιητικό βαθμό την ρωσική.

Διαφήμιση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

 

Τηλ.:

 

Fax:

 

Email: [email protected]

Μοιραστείτε το products-serbian.com