Vi ste ovde:Home»Srpska industrija hrane, Srpska industrija / tehnologija, Srpski turizam / kultura

Proizvod

Vrsta posla

O nama

Portal www.products-serbian.com je napravljen sa ciljem da promoviše srpske proizvode i usluge i na ovaj sveprisutan i danas dominantan način komunikacije pomogne predstavljanje i otvaranje srpskog tržišta ka susednim zemljama i svetu. Najpre dugo vremena zatvoreno, a poslednjih petnaestak godina obeleženo tranzicijskim previranjima, ovo tržište je danas plodno mogućnostima i vredno istraživanja. Mi smo videli priliku u ulozi posrednika u upoznavanju i prikazivanju kvalitetnih i konkurentnih proizvoda Srbije i oživljavnju ekonomske komunikacije među keativinim i perspektivnim proizvođačima i preduzetnicima.

Rukovođeni ovom idejom, kreirali smo jedan bogat i koristan izvor važećih savremenih informacija pre svega iz oblasti industrije – s posebnim osvrtom na prehrambenu proizvodnju i industriju odeće i obuće, tehnologije i turizma, namenjenih najpre poslovnim ljudima a onda i običnim korisnicima predstavljenih proizvoda i usluga.

Ambasador - Biografija

Ambasador Dušan SPASOJEVIĆ

Rođen je 28. januara 1974. godine u Beogradu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu, a magistrirao međunarodne odnose na Londonskoj školi ekonomije i političkih nauka (LSE) sa tezom „Do evropskih integracija preko regionalne saradnje: Evropska unija i Zapadni Balkan".
Od kraja 2000. godine nalazio se na radu u Saveznom ministarstvu unutrašnjih poslova, gde je, između ostalih, obavljao i dužnost šefa Kabineta saveznog ministra. Za spoljnopolitičkog savetnika predsednika Republike imenovan je avgusta 2004. godine. Od maja 2007. do februara 2008. godine bio je pomoćnik ministra odbrane, kada je izabran za državnog sekretara za politiku odbrane. Od 27. januara 2011. do 25. juna 2013. godine nalazio se na dužnosti ambasadora Republike Srbije u Republici Turskoj.
Od septembra 2013. do novembra 2015. godine radio je u privatnom sektoru, kao savetnik generalnog direktora beogradskog Tehno-progresa d.o.o.
Objavljivao je eseje iz oblasti međunarodnih odnosa u stručnom časopisu Međunarodna politika, a o spoljnopolitičkim temama redovno pisao za dnevne listove Politika i Danas, kao i nedeljnike NIN i Vreme.
Predsednik Republike Grčke odlikovao ga je „Medaljom časti“ 2007. godine, a predsednik Republike Italije „Ordenom zvezde italijanske solidarnosti“ 2009. godine.
Oženjen, otac dvoje dece. Govori engleski jezik i služi se ruskim jezikom.

Baner

Kontaktirajte nas

Adresa:

 

Tel:

 

Fax:

 

Email: [email protected]

Podeli products-serbian.com